Terug

Koop nu je eigen duurzame vakantiewoning

afbeelding van een unbrick duurzame vakantiewoning waarop het terras met green egg, tafel met zes stoelen, parasol en zitbank en de tuin met zwembad

Direct leverbaar

Je ecologische footprint verkleinen tijdens je vakanties? Dat kan! Koop nu je eigen duurzame vakantiewoning direct van de fabriek. Unbrick maakt gepersonaliseerde plug & play duurzame vakantiewoningen die zo op bestelling worden geleverd. Direct uit de eigen fabriek en compleet duurzaam en zelfvoorzienend. Nu direct te koop: luxe duurzame vakantiewoningen.

Duurzame houtbouw

Unbrick ontwikkelt en bouwt luxe duurzame vakantiewoningen die voor 80% uit Cross Laminated Timber (CLT) bestaan. Dit is duurzaam, lichtgewicht, herbruikbaar kruislaaghout; een innovatief natuurlijk houtbouwproduct. Dit materiaal leent zich bij uitstek goed voor modulaire woningbouw en is daarbij bijzonder sterk, stabiel, demontabel én zorgt ook nog voor een prettig binnenklimaat. Uiteraard wordt deze CLT herwonnen uit beschermde onuitputbare bossen. Én Unbrick plaatst voor elke gebruikte boom 3 bomen terug.

Unbrick One – je eigen duurzame vakantiewoning kopen

De Unbrick One is de eerste vakantiewoning die ontwikkeld is vanuit het idee dat alles duurzamer, sneller en slimmer kan zowel in de ontwikkeling ervan als in het gebruik. Een seriematige en lokaal maximaal geoptimaliseerde productie zorgt voor snelheid en biedt de mogelijkheid te personaliseren als het gaat om interieur, technologie en meer. De productie in eigen fabriek en de samenwerking met lokale leveranciers levert naast werkgelegenheid efficiëntie, snelle levertijden en minimale montage on site op.

Luxe & fun

Je kunt de Unbrick One duurzame vakantiewoning laten inrichten met een hoogwaardige luxe Italiaanse designkeuken en aanvullen met een keuze uit extra’s als een Quooker, een wijnklimaatkast en een Nespresso Vertuo. Standaard in de zespersoons Unbrick is een fun loungenet voor de kinderen. Ook kun je kiezen voor luxe boxsprings van M Line en geautomatiseerde domotica zoals een slimme thermostaat en slimme speakers. Daarbij is de inrichting vrij in te vullen of Unbrick ontzorgt en levert een geweldige selectie aan duurzame meubels en accessoires met een natuurlijke uitstraling.

Energie-neutraal vakantie vieren

Koop deze duurzame vakantiewoning nu eenvoudig online en krijg 25% meer ruimte dan de gemiddelde vakantiewoning in dit segment. Deze duurzame vakantiewoning levert ook nog eens gemiddeld 2x zoveel energie op dan je verbruikt, dit onder andere vanwege de standaard gemonteerde geïntegreerde zonnepanelen. Daarbij kan de Unbrick One geleverd worden met sauna en zelfs met zwembad. Natuurlijk zijn ook deze volledig aangepast aan het design en doel van uw duurzame vakantiewoning en zullen geen afbreuk doen aan de natuurlijke uitstraling. Van buiten ziet de Unbrick One duurzame vakantiewoning er prachtig uit; door het gebruik van het natuurlijke CLT en andere mooie duurzame materialen wordt je vakantiewoning automatisch een met de omgeving. Dus ga voor de rest van je leven duurzaam met vakantie en koop nu je eigen duurzame vakantiewoning bij Unbrick..

Klik voor een Unbrick

0:00