Unbrick Two

Tiny Castle!

Wij bouwen door. Naast de Unbrick One zijn we bezig met een nieuw ontwerp; de Unbrick Two. Dit wordt een vakantiewoning tussen de 50 en 70m2. Deze woning mag dus vergunningsvrij worden gebouwd. Op dit moment wordt er nog hard getekend, bedacht en gekeken naar dit nieuwe type, maar we geven je graag al een sneak peek. Ontwerp je met ons mee?

Voor wie is de Unbrick Two? De vakantiewoning wordt ontwikkeld voor de nieuwe generatie vakantiegangers. De doelgroep is op zoek naar meer actie, uitdaging en meer zelf doen. Hier hoort een groot bos en een klein huis bij. De Unbrick Two krijgt de slimheid en uitstraling van een tiny house, maar wel met de luxe van een Unbrick. Een verantwoord design met instagrammable gimmicks. Dat is dus niet zomaar een vakantiewoning, maar een Tiny Castle.

Unbrick X Bertram Beerbaum.

De Unbrick Two ontwerpen we samen met Bertram Beerbaum, een bekende Nederlandse interieur- en productontwerper en founder van (interieur-) architectenbureau Kabaz. Hij ontwerpt en realiseert high-end woningen die je zintuigen prikkelen. Een mooie uitdaging voor hem om dit te creëren op 50 m2. Natuurlijk nog steeds van CLT en modulair gebouwd zoals je van ons gewend bent.

Buiten naar binnen.

Wil je graag ook een interieur bij de woning? Wij stellen graag samen met jou een interieur op maat vast. We werken graag met natuurlijke en duurzame materialen, zodat jouw vakantiegasten zich meteen thuis voelen in de Unbrick Two.

Het hout is nog niet gezaagd, dus het ontwerp staat nog niet vast. Om je alvast een idee te geven, zijn dit de specs die je kan verwachten:

Tiny Castle

Unbrick Two

0:00