Unbrick One

Beter (dan) thuis!

Elke centimeter van de Unbrick One is omgedacht, geautomatiseerd en geperfectioneerd. Van het oplaadpunt voor je EV tot de geïntegreerde zonnepanelen die twee keer zoveel energie opwekken als de woning nodig heeft.

Ontworpen vanuit een nieuw perspectief op wonen en bouwen, gebaseerd op de toenemende behoefte aan gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid. Voor de ideale vakantie of als duurzaam woonhuis.

De standaard.Alles inbegrepen.

De standaarduitvoering van de Unbrick One is alles behalve standaard. Sterker nog, de woning is uitgerust met zo veel voorzieningen, dat we ze alleen met een heel klein lettertype op deze pagina kwijt zouden kunnen.

Een slim huis.Ontstaan uit
omdenken.

Onze woning zit vol met slimmigheden die het leven net wat makkelijker maken; van een converteerbare slaapkamer, tot een schakelaar waarmee je de woning in één keer helemaal uit kunt zetten.

Flexibel en modulair.Klikt als legostenen.

Onze woningen zijn modulair ontwikkeld. Kant-en-klare modules worden zo uit de fabriek op een vrachtwagen getild en getransporteerd naar lokatie. Dit maakt onze woningen oneindig herbruikbaar en het productieproces schaalbaar.

Ultiem comfort.Volledig duurzaam.

Unbrick woningen zijn gemaakt om de wereld beter achter te laten dan we hem vonden. Ultieme luxe, maar dan zonder concessies te doen aan de natuur. Daarom bouwen we met hout, zijn onze materialen bio-based of circulair en is ons huis energiepositief.

Minder onderhoud.Meer marge.

Geen schilderwerk, geen stucwerk en zonnepanelen die meer stroom opwekken dan je verbruikt. Dat betekent een bak minder onderhoud en geld verdienen aan zonnestralen.

Onze woningen bestaan voor 80% uit CLT. De geur van hout, de natuurlijke atmosfeer en de warme kleur zorgen voor een leefomgeving waarvan je letterlijk tot rust komt.

We halen buiten naar binnen door alleen gebruik te maken van natuurlijke vormen en materialen, perfect afgestemd op een duurzame houten woning

Unbrick woningen hebben een heerlijk binnenklimaat. Zo rustgevend dat je hart gemiddeld 8.600 keer minder hoeft te slaan dan in een betonnen omgeving.

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, dus je hoeft niet meer te vechten om wie er eerst mag.

Ingebouwde domotica maakt de woning slimmer dan elke andere woning. Als de zon schijnt, laadt hij automatisch je auto op en als je de lichten dimt, speelt Barry White vanzelf over de speakers.

Door de geïntegreerde zonnepanelen en de geoptimaliseerde isolatie is de woning energiepositief. Hij levert tot 2x meer op dan hij verbruikt.

Je kunt de woning binnen anderhalf uur op de perfecte temperatuur krijgen, weer of geen weer. Volledig verantwoord en duurzaam.

Voor de ideale vakantie

Een bijna volledig houten woning zorgt voor een geweldig leefklimaat; buiten is binnen en binnen is buiten. Met een superluxe interieur, een badkamer per slaapkamer en slimme domotica ligt de focus vooral op genieten. Maximale vakantie voor de bezoeker en maximale marge voor de eigenaar.

of duurzaam woonhuis.

Natuurlijk kun je ook gewoon wonen in een Unbrick. Een Unbrick voldoet aan het bouwbesluit, aan de drie eisen van BENG en is dus prima geschikt voor permanente bewoning. Nog meer goed nieuws? We hebben alle documenten voor de vergunning al klaar liggen. Binnen 3 maanden kun je dus in je eigen Unbrick wonen. Interesse? Stuur een mailtje naar Merijn.

Ook geschikt als woonhuis

Unbrick One

De Unbrick One in een zespersoons en een vier-persoons versie. Wat zijn ze groot! Model 6 met een BVO van 182m2, model 4 met een BVO van 115. Allebei met een Italiaanse design keuken, openslaande deuren, ruime slaapkamers en slimme domotica door het hele huis.

We ontwikkelen onze woningen seriematig, in onze eigen productiestraat. Waar onze woningen in modules worden opgebouwd. Een keuken, badkamer en slaapkamer klikken we zo in elkaar.

Grondwerk

Op de parklocatie plaatsen we schroefpalen in de grond, deze schroeven vormen het fundament van de woning. Eenvoudig weer af te breken als de woning verplaatst of gerecycled wordt.

Modules

Op de schroefpalen monteren we de kant-en-klare modules van de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en motorblok.

Verdieping

Als laatste de verdieping en het dak. De geïntegreerde zonnepanelen zorgen dat de woning twee keer zoveel energie oplevert als hij verbruikt. Hij kan dus off the grid.

Seriematig

Dit doen we seriematig, de ene dag wordt de woning ontwikkeld in de productiestraat, de volgende dag wordt hij gemonteerd op locatie.

We menen het als we zeggen dat overal over is nagedacht.

Resort Brinckerduyn

Zie de eerste van onze woningen en de natuur in actie in Brinckerduyn - de plek waar tech en eco samenkomen.

Meer over Brinckerduyn

Tech in de bouw

Lees hoe we in één jaar tijd zijn uitgegroeid van frustratie op de bouwplaats, tot het eerste techbedrijf in de bouw.

Ontmoet Unbrick
0:00