Unbrick One

Beter dan thuis!

Elke centimeter van de Unbrick One is omgedacht, geautomatiseerd en geperfectioneerd. Van het oplaadpunt voor je EV tot de geïntegreerde zonnepanelen die twee keer zoveel energie opwekken als de woning nodig heeft. Ontworpen vanuit een nieuw perspectief op vakantie en vrije tijd, gebaseerd op de toenemende behoefte aan gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Een slim huis.Alles omdenken.

De Unbrick One zit vol met innovaties die het leven net wat makkelijker maken; een unieke speelplek voor kinderen, slimme domotica, nachtkastjes op rails en een schakelaar waarmee je de woning in één keer helemaal uit kunt zetten.

Modulair.Klikt als lego.

De Unbrick One is modulair ontwikkeld. Kant-en-klare modules worden zo uit de fabriek op een vrachtwagen getild en getransporteerd naar locatie. Dit maakt onze woningen oneindig herbruikbaar en het productieproces schaalbaar.

Duurzaam.Zonder concessies.

Unbrick woningen zijn gemaakt om de wereld beter achter te laten dan we hem vonden. We ontwikkelen duurzaam zonder concessies te doen aan de natuur. Daarom bouwen we met hout, zijn onze materialen bio-based of circulair en is de Unbrick One energiepositief.

De nieuwe standaard.Vol luxe.

De standaarduitvoering van de Unbrick One is alles behalve standaard. We beginnen met ongekende ruimte en een heerlijk houten leefklimaat. Wil je extra opties? Die klikken we er zo bij.

Minder onderhoud.Meer marge.

Geen schilderwerk, geen stucwerk en zonnepanelen die meer stroom opwekken dan je verbruikt. Dat betekent een bak minder onderhoud en geld verdienen aan zonnestralen.

Onze woningen bestaan voor 80% uit CLT. De geur van hout, de natuurlijke atmosfeer en de warme kleur zorgen voor een leefomgeving waarvan je letterlijk tot rust komt.

Samen met onze interieur-partners halen we buiten naar binnen door gebruik te maken van natuurlijke vormen en materialen, perfect afgestemd op een houten woning

Unbrick woningen hebben een heerlijk binnenklimaat. Zo rustgevend dat je hart gemiddeld 8.600 keer minder hoeft te slaan dan in een betonnen omgeving.

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, dus je hoeft niet meer te vechten om wie er eerst mag.

Ingebouwde domotica maakt de woning slimmer dan elke andere woning. Als de zon schijnt, laadt hij automatisch je auto op en als je de lichten dimt, speelt Barry White vanzelf over de speakers.

Door de geïntegreerde zonnepanelen en de geoptimaliseerde isolatie is de woning energiepositief. Hij levert tot 2x meer op dan hij verbruikt.

Je kunt de woning binnen anderhalf uur op de perfecte temperatuur krijgen, weer of geen weer. Volledig verantwoord en duurzaam.

Voor de ideale vakantie

Een bijna volledig houten woning zorgt voor een geweldig leefklimaat; buiten is binnen en binnen is buiten. De kakstrakke afwerking, super ruime opzet, een badkamer en suite voor elke slaapkamer en een luxe interieur maken Unbrick One tot dé ultieme vakantiewoning.

of duurzaam woonhuis.

Je kunt ook gewoon wonen in een Unbrick. De Unbrick One voldoet aan het bouwbesluit, aan de drie eisen van BENG en is dus prima geschikt voor permanente bewoning. Gek genoeg worden we nog niet plat gebeld door gemeentes die een duurzame woonwijk willen ontwikkelen. Wij zitten wel alvast klaar bij de telefoon.

Beter dan thuis

Unbrick One

De Unbrick One in een zespersoons en een vierpersoons versie. Wat zijn ze groot! Model 6 met een BVO van 182m2, model 4 met een BVO van 115. Allebei met een houten leefklimaat, openslaande deuren, ruime slaapkamers en slimme domotica door het hele huis.

We ontwikkelen onze woningen seriematig, in onze eigen productiestraat. Waar onze woningen in modules worden opgebouwd. Een keuken, badkamer en slaapkamer klikken we zo in elkaar.

Grondwerk

Op de parklocatie plaatsen we schroefpalen in de grond, deze schroeven vormen het fundament van de woning. Eenvoudig weer af te breken als de woning verplaatst of gerecycled wordt.

Modules

Op de schroefpalen monteren we de kant-en-klare modules van de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en motorblok.

Verdieping

Als laatste de verdieping en het dak. De geïntegreerde zonnepanelen zorgen dat de Unbrick One twee keer zoveel energie oplevert als ie verbruikt. Off grid kan dus prima.

Seriematig

Dit doen we seriematig, de ene dag worden de modules ontwikkeld in de productiestraat, de volgende dag wordt de Unbrick One gemonteerd op locatie.

We menen het als we zeggen dat overal over is nagedacht. Samen met onze partners dan hè!

Brinckerduyn

De Unbrick One kun je in het echt bewonderen op Brinckerduyn. Er staan er 34 en ze zijn nu te boeken voor je volgende vakantie.

Boek nu!

Tech in de bouw

Lees hoe we in twee jaar tijd zijn uitgegroeid van frustratie op de bouwplaats, tot het eerste techbedrijf in de bouw.

Ontmoet Unbrick
0:00