Unbrick in het nieuws

We groeien hard bij Unbrick. En er gebeurt veel in ons bedrijf, de wereld van de houtbouw en de bouwsector. Als er bijzonder nieuws te melden is, doen we dat hier.

18 Oktober 2022

Merijn bij De Ondernemer

Vandaag was Merijn Storm van Leeuwen te gast bij De Ondernemer. In de live radioshow legt Merijn uit waarom we bij Unbrick eerst begonnen zijn met vakantiewoningen, vertelt hij over de Unbrick One, onze duurzaamheidsambities en de plannen voor komende jaren.

Luister terug

27 September 2022

Innovatieprijs Regio Foodvalley

We zijn genomineerd voor de innovatieprijs van de regio Foodvalley. Samen met NoPalm Ingredients, Sieplo, Thermoware en XINT strijden we om de eer van het meest innovatieve bedrijf van onze regio.

Lees meer

7 September 2022

Brinckerduyn genomineerd voor Entree award

Brinckerduyn - het park waar de allereerste Unbrick woningen staan - is genomineerd voor een Entree award in de categorie Best New Holiday Concept. We zijn natuurlijk al heel trots op de nominatie, maar nou willen we die Entree Award winnen ook... 28 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees meer

6 September 2022

Nieuwe Unbrick website

Het was al de normaalste zaak van de wereld: het online bestellen van een maaltijd, een nieuwe jas of zelfs een auto. Vanaf vandaag kunnen ook woningen online geconfigureerd EN afgerekend worden. De aankoopmodule op onze nieuwe website laat huizen-kopers in enkele stappen een eigen houten woning samenstellen, kopen en direct online afrekenen. Klik vooral eens rond in onze configurator. Vandaag besteld, morgen een huis...

Naar de configurator
0:00